ISOTEC, a tető hőszigetelő rendszere

Hőszigetelés, vízhatlan, szellőzés

Hőszigetelés

Az Isotec panalek 38kg/m3 sűrűségű szilárd poliuretán habból készülnek.

Jelenleg ez az elérhető legjobb hőszigetelő anyagok egyike.

Az Isotec drasztikusan csökkenti a külső térrel folytatott hőcserét: télen a hőleadást, nyáron pedig a tető alatti rekkenő hőség kialakulását gátolja. Az Isotec így optimalizálja az épület fűtését ill. hűtését, ami ezáltal energiatakarékosabb, hatékonyabb és olcsóbb lesz.

A préselt alumíniummal borított poliuretán hab garantálja a lehető legjobb hőszigetlő teljesítményt, csakúgy, mint a rendkívül alacsony önsúlyt, az időt állóságot és a hőállóságot (-50/100°C).

Mindezek együttvéve teszik az Isotec rendszert az ideális választás tárgyává.

A nemzetközi besorolások (IARC, Olasz Egészségügyi Minisztérium) alapján a poliuretán hab nem minősül rákkeltő anyagnak.

Az Isotec panelek mind mechanikai, mind kémiai úton újrahasznosíthatóak, sőt még építkezési törmelékként is újrafelhasználható. Ezeken felül, a már szükségtelen paneleket, akár szemétlerakókban is el lehet helyezni, mert besorolásuknál fogva a műanyagok közé tartoznak, ezáltal alkalmasak szilárd kommunális hulladékként való kezelésre is.

Az alábbiakban pedig egy olyan összehasonlító diagram található, amely megmutatja, hogy a különböző hőszigetelő anyagokból mekkora vastagság szükséges az U=0,25W/m2K egységnyi hőtartó érték* eléréséhez.

Diagram

 

ISOTEC panelok hőátbocsátási tényezője: U=W/m2K

Vastagság U érték
80 mm 0.28 W/m2K
100 mm 0.22 W/m2K
120 mm 0.18 W/m2K
160 mm 0.14 W/m2K

 

 

Isotec panel
Hoszigeteles
50% megtakaritas

50%  energiamegtakarítás

Vízhatlan

Az      ISOTEC rendszer  , amennyiben az általunk meghatározott felhelyezési utasítások szerint kerül beépítésre, egy kitűnő második  vízszigetelő réteg a héjazat (cserép) után.
Tetőjavítások, meghibásodások alkalmával, cserép nélkül is védelmet biztosít az épület számára.

Szellőzés

A fém profil amelyet a panelba építettek, lyukakkal ellátott, ezek segítik a víz elvezetését és a cserép alatti átszellőzést. Ez a légmozgás a nyári hónapokban biztosítja a tető jobb hőszigetelését, télen pedig a cserép és a szigetelés között képződött kondenzvíz elvezetését. Emlékeztetnénk Önöket arra, hogy a cserépgyártók által adott garancia egyik feltétele  a megfelelő cserép alatti átszellőzés biztosítása.

Szellozes

 

 

 << Az ISOTEC fő jellemzői  Rögzítés, szerelés >>

 

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnélek meghívni a 2013. április 10-12. között (szakmai napok) a CONSTRUMA 2013 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállításon cégünk is részt vesz az A pavilon 311 D standon.

Kattintson ide a regisztrációs oldalra!