ISOTEC, a tető hőszigetelő rendszere

Kiegészítők

Elytex-N tetőfólia

Elytex-N lélegző, vízzáró fólia beépítése 17 foknál alacsonyabb szögű tetőknél kötelező tartozék, afelett opciós lehetőség, ami plusz biztonsági réteget ad a beázásveszély ellen. Egy harmadik vízzáró rétegként szolgál. A fóliát a panelek alá kell helyezni.

Kiszerelés: 1,5 m x 50 m tekercs

Name

Poliuretán hab

A panelok egymáshoz illesztéséhez kell használni a tetőgerinc és a vápa esetében, garantálva ezáltal a szigetelés folytonosságát és a hőszigetelést. Csak egykomponensű habot használjunk.

Name

Szilikon tömítő

Elengedhetetlen a fecskefarok alakú lefűrészelt oldalsó összeillesztések tömítéséhez. Alacsony modulú egykomponensűt használjunk, ne akrilt.

Name

ISOBAND bitumenes alumínium ragasztószalag

A tökéletes vízszigeteléshez szükséges, tömíti és egyesíti a panelok illesztéseit, védi a tetőgerincet és a vápát valamint az összes kiemelkedő részt mint pl. a kémény, tetősíkablak, tetőkibúvó stb.

Összetétel: polimerizáció (különleges kémiai reakció) bitumenes molomer (butilén stb,) alumínium fóliával bevonva, U.V. védelemmel

Szélessége: 7.5 cm; 10 cm; 15 cm Kiszerelés: 10 méteres tekercs

Name

Kiegészítők a befejezéshez

Eresz szellőző fésű a csatornához

Elengedhetetlen a tető esésének folytonossága és a cserép alatti átszellőzés megfelelő biztosításához. Megakadályozza a madarak bejutását is.

Name

Alucink acél tetőléc

A legfelső cserépsor rögzítéséhez szükséges tetőléc. Az utolsó, a tetőgerincnél lévő Isotec panelekhez kell csavarozni.

Name

Kiszellőztetett kúptartó elem

Elengedhetetlen a megfelelő szellőzésű tetőbefejezéshez a gerinc vonalában.

A rendszer mikroszellőzésének a működési rendszere alapján lehet egyéb alternatív megoldásokat is alkalmazni amelyek ugyanazt az eredményt nyújtják, pl. a levegőztetett tető.

Name
 << Rögzítés, szerelés  

 

Kedves Partnerünk!

Ezúton szeretnélek meghívni a 2013. április 10-12. között (szakmai napok) a CONSTRUMA 2013 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállításon cégünk is részt vesz az A pavilon 311 D standon.

Kattintson ide a regisztrációs oldalra!